Матю Маконъхи и Камила Алвеш са щастливо женени от вече над

...
Матю Маконъхи и Камила Алвеш са щастливо женени от вече над
Коментари Харесай

Униженията, на които е била подложена съпругата на Матю Маконъхи

Матю Маконъхи и Камила Алвеш са щастливо женени от към този момент над 10 години и дружно отглеждат - Леви (15 г.), Вида (13 г.) и Ливингстън (10 г.). Сега бракът им наподобява като че ли върви много безпрепятствено, само че се оказва, че при започване на връзката им, откакто са почнали да се срещат през 2006 година, майката на артиста се е опитвала по всякакъв начин да попречи на щастието им.
 Матю Маконъхи и синът му Леви са превъзходен образец за подражателство
Примерът, който дават Матю Маконъхи и синът му Леви

Една почтена постъпка

В епизод от подкаста Biscuits & Jam на Southern Living 41-годишната Камила Алвеш разкрива повече за сложните си взаимоотношения със свекърва си.

Бразилският модел споделя, че Мери Катлийн Маккейб, която всички назовават Кей или още Ма Мак, се е държала в действителност токсично по отношение на нея и още от началото е решила да я " тества " по всички вероятни способи. Явно с цел да разбере дали би била вярната брачна половинка за сина ѝ.

" Тя ме наричаше с имената на всички някогашни приятелки на Матю, започваше да ми приказва на доста негоден испански, с цел да ме унижи ", признава.

Сега обаче двете дами се схващат, и то добре. А до стопяването на ледовете се стига след една съответна преживелица. Съпругата на  разказва, че откакто е получила спомагателен билет за Истанбул, е решила да пътува не с кого да е, а точно с бъдещата си свекърва, написа Daily Mail.

По време на престоя им обаче Ма Мак е продължила да приказва всевъзможни неприятни неща на Камила, която първоначално се е въздържала да реагира. В един миг очевидно чашата прелива и моделът взема решение, че е време да се отбрани, като отвръща на свекърва си. И тъкмо с това си печели утвърждението ѝ.
 Матю Маконъхи, Леви Маконъхи, фамилните полезности и върви ли синът по стъпките на своя звезден татко
Коя е най-голямата горделивост за Матю Маконъхи

Холивудската кариера остава някъде на назад във времето...

" Всичко, което тя искаше, беше аз да ѝ отвърна. От този ден към този момент имаме невероятна връзка и изпитвам толкоз огромно почитание към нея ", споделя Камила Алвеш.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР